De spin wiedewin..

Nu het weer omslaat kunnen we met zijn alle echt merken dat de herfst is begonnen! Ondertussen hebben we al veel geknutseld met onze verzamelde blaadjes. We hebben een potje geknutseld waar een kaarsje in kan en een prachtige herfst krans voor aan de deur. Naast de blaadjes hebben we ook een hoop spinnen gezien tijdens onze boswandeling. Deze mochten dan ook niet ontbreken in ons rijtje van knutsels. De spinnen hangen tussen alle andere prachtige kunstwerken aan de muur en voor het raam. Naast al dat knutselen, de regen en de wind gaan we even goed vaak nog even een rondje wandelen. De ene dag om in de plassen te springen en de dag fietsen en schommelen we lekker in de tuin.

Vandaag hadden we zo veel regen dat we wat nieuws in huis hadden! De kinderen spelen zo vaak in ons keukentje. Ik dacht daar moeten we iets mee doen. Hiervoor hebben we de verrassingsbak in huis gehaald. In de bak zaten allemaal dingen die terug komen in de keuken, vermicelli, rijst, eierdoos, rietjes, lepels en bekers. We hadden ook de eikels en kastanjes uit onze boswandeling toegevoegd, want er is niets zo leuk om te mogen spelen met zelf gevonden spullen.

Wij genieten ontzettend van het gekke weer en alles wat zich mee brengt! Hopelijk doen jullie dat ook en hebben jullie net zoveel knutsel plezier met materialen uit de natuur als ons.

Liefs,

Ilona en alle kindjes van iloontjes kids