Kom jij bij ons spelen?!

Wauw, wat gaat de tijd snel! De eerste maand van het nieuwe jaar is alweer voorbij.

Bij ons in de opvang is deze voorbij gevlogen.
We hebben een nieuw kindje, Daisy welkom heten mogen. Deze lieve en enthousiaste dame heeft helemaal haar draai gevonden en speelt heerlijk met alle kindjes.
Onder tussen worden de andere kindjes groter en gaat Linzi ons in maart verlaten. Linzi wordt dan 4 jaar en gaat naar de basisschool. Dat is even spannend!
Naast Linzi gaan Kyann en Djenna verhuizen en helaas dus ook afscheid van ons nemen in maart. Voor hun afscheid zijn alle voorbereidingen in volle gang.

We hebben het thema ‘’ons huis’’ hieraan gekoppeld, want verhuizen is toch wel spannend en we waren allemaal erg nieuwsgierig wat erbij komt kijken. Naast ons eigen huisje knutselen, op visite bij elkaar gaan en nog allemaal andere leuke activiteiten rondom het thema zijn wij ook druk aan het knutselen voor Valentijnsdag. Met alle liefde voor de papa’s en mama’s knutselen de kinderen de mooiste dingen!

Zoeken jullie nog een fijn plekje voor je kinderen om veilig, maar toch uitdagend te spelen? Kom dan eens bij ons kijken! Vanaf maart hebben wij weer een aantal plekjes vrij op woensdag en donderdag.

Liefs, Ilona