Van Sinterklaas naar kerst.

Pakjesavond vloog voorbij en daarmee hebben wij ook sinterklaas gedag gezwaaid.
Op naar de gezellige dagen met winter kou en sneeuw.. Maar eerst natuurlijk even een update over onze sinterklaas avonturen.

Samen met de kinderen hebben we erg genoten van sinterklaas en zijn pieten! We hebben over de daken gelopen, pakjes door de schoorsteen gegooid, pakjes gestapeld. Heerlijk geswingd op sinterklaas liedjes en nog veel meer leuke spelletjes gedaan tijdens de sinterklaasdagen. De pepernoten mochten niet ontbreken. We hebben de grootste toren met pepernoten geprobeerd te maken en gesjoeld. De sjoel stukken (pepernoten) verdwenen soms wel eens. Wat hebben we daarom gelachen.

Alle kindjes mochten ook hun schoentje zetten. Samen met sinterklaas had ik afgesproken dat iedereen in de week voor pakjesavond hun schoen mee zou nemen en wij ze dan maandag 4 december neer zouden zetten! Iedereen was super lief geweest en had een mooi cadeau gekregen. Naast de cadeautjes voor de kinderen kreeg iloontjes kids, gastouderopvang ook nog twee krukjes en playmais voor de kinderen! Hier zijn we erg blij mee. We gaan het playmais dan ook snel uitproberen!

Wij hebben heel erg genoten van sinterklaas en zijn pieten! Nu van de kerst genieten en op naar volgend jaar!

Hier alvast een aantal foto’s om indruk te krijgen van ons sinterklaasfeest!