Zomer

Het is een tijdje stil geweest met onze nieuws update. Op 2 april 2018 is onze prachtige dochter Milou geboren. Na 6 weken volop genoten te hebben van onze nieuwe aanwinst zijn we weer begonnen met werken. Heerlijk met het prachtige weer, waar we nu nog steeds van mogen genieten.

Door het prachtige weer zijn we heerlijk veel in de tuin en de speeltuinen te vinden! Het zwembad zetten we neer als het zonnetje warm genoeg is, zo dat we lekker kunnen kliederen met water. Tussendoor hebben we uiteraard ook nog wat geknutseld! Heerlijke ijsjes en kleurrijke bloemen.

Ook is modderdag 2018 voorbij gevlogen! We zijn de middag begonnen met het schilderen van een modderschilderij, daarna hebben we (boerderij) dieren gezocht in de modderpoel. Er was ook een echte modderkeuken aanwezig, maar die kon pas open als we het blote voeten pad hadden uitgeprobeerd. We hebben eerst door het stro gelopen, daarna in een bak met zand en als laatste kwamen we in een echte modderpoel terecht. Met de modder uit de modderpoel konden we heerlijke soep maken in de keuken. De stro werd toegevoegd als extra smaakversterker. Wat hebben we gesmuld ;). Iedereen en alles was zo goed als zwart aan het einde van de middag. Een teken dat de modder dag goed geslaagd was! Wij hebben ontzettend genoten.

 

 

De zomervakantie breekt bijna aan. In deze periode houden we het thema zomer ook nog even aan. Als de kinderen zin hebben om te knutselen maken we prachtige kunstwerken die te maken hebben met de zomer. Het thema is gelukkig erg breed en kunnen we alle kanten op. We zongen donderdag, 12-7 een liedje over visjes en we waren zo enthousiast dat we ons eigen aquarium met vissen hebben gemaakt. Nu hebben we onze eigen visjes waar we mee kunnen spelen. Zo lang het zonnetje zich laat zien zullen we veel buiten zijn en genieten van de zonnestralen. Heerlijk picknicken in de (speel)tuin of samen op onderzoek uit.