Even voorstellen

Mijn naam is Ilona Commandeur, ik ben getrouwd met Jan Pieter Commandeur en samen hebben wij drie prachtige dochters, Leonie (2016), Milou (2018) en Linn (2020). Wij wonen in een kindvriendelijk huis met een warme uitstraling.

Sinds 2014 ben ik actief als gastouder. Voordat ik als gastouder begon heb ik gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Hier heb ik mijn diploma Cultureel Maatschappelijke Vorming (CMV) behaald. Tijdens en na mijn afstuderen heb ik als pedagogische medewerkster op kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang gewerkt. Ondanks dat ik het daar ontzettend naar mijn zin had heb ik besloten om gastouder te worden. De kleinschaligheid van de gastouderopvang sprak me erg aan. Hierdoor kan ik iedereen persoonlijke aandacht geven en ingaan op de interesses van de kinderen.

Zelf ben ik een creatief, actief en ondernemend persoon. In mijn vrije tijd fiets en zwem ik graag, doe aan total body work out of maak graag een creatief cadeau voor een jarige of jubilaris.

Via gastouderbureau Berend Botje heb ik de cursus Franch en Free plus gastouder afgerond. Het is ontzettend leuk om mijn eigen onderneming te mogen opzetten! Van de cursus heb ik veel geleerd en hoop mijn onderneming uit te laten groeien tot een succesvol en gezellige gastouderopvang, waar iedereen met plezier naar toe komt. Ook heb ik via hen de cursus VVE (vervroegde voorschoolse educatie) om de kinderen spelenderwijs nog meer taal te kunnen leren succesvol afgerond. Hier heb ik geleerd hoe ik meer taal in mijn thema’s kan aanbieden. Door de taal spelenderwijs en op verschillende manieren aan te bieden zullen de kinderen taal nog meer oppikken en zelf gaan gebruiken. Om dit goed te kunnen blijven inzetten zal ik ieder jaar een herhalingscursus volgen.

Ik ben gecertificeerd Franch en Free plus gastouder via Gastouderbureau Berend Botje.

Mijn registratienummer landelijk register is 138345314 en mijn kvk nummer is 69244944.